Har du någonsin önskat att du kunde spara Instagram-videor för delning eller tittande senare? Let inte längre, för vi har precis det verktyg du behöver.

Instagram Video Nedladdare är lätt att använda och användarvänlig, vilket gör att du utan ansträngning kan ladda ner videor från Instagram.

Att spara och dela dina favorit-Instagram-videor med nära och kära och medföljande entusiaster har aldrig varit enklare. Vårt intuitiva verktyg gör att du kan ladda ner vilken Instagram-video som helst utan ansträngning och spara dem direkt på din dator eller mobila enhet.

Videonedladdare för Instagram är ett enkelt och användarvänligt verktyg designat för att ladda ner videor från Instagram.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Att ladda ner videor från Instagram gratis är enkelt.

För att komma igång, öppna Instagram på din telefon och hitta videon du vill ladda ner. När du har hittat den, tryck på de tre punkterna i det övre högra hörnet av videon och välj "Kopiera länk."

Efter att ha kopierat länken går du till vår webbplats med din webbläsare och klistrar in länken i det angivna inmatningsfältet. Tryck sedan på nedladdningsknappen. Du kommer att tas till en sida där du kan ladda ner videor från Instagram. Här hittar du en lista över alla dina sparade videor. Välj helt enkelt den video du vill ladda ner och klicka på "Ladda ner" -knappen.

Hur kan jag ladda ner videor på iPhone eller Android?

Om du letar efter ett enkelt sätt att ladda ner videor från Instagram, har du tur - det är otroligt enkelt.

Öppna först Instagram-appen och hitta videon du vill ladda ner. Du kan göra detta genom att gå till din profil (eller någon annans) och trycka på förstoringsglaset högst upp. Skriv sedan namnet eller hashtagen för videon i sökfältet och tryck på "Sök."

När du har hittat videon du vill ha, tryck på den för att öppna den. Dra sedan uppifrån och ner från botten av din skärm för att komma åt alternativmenyn, där du hittar redigerings- och delningsverktyg. Tryck på "Dela" längst upp till vänster på din skärm och välj sedan "Kopiera länk."

Nu när du har allt inställt är du redo att gå! Klistra in länken du just kopierade och tryck på nedladdningsknappen. Inom några sekunder kommer en nedladdningslänk att visas, vilket gör att du kan ladda ner videon du vill ha.

Hur laddar jag ner Instagram-videor med videonedladdaren?

Vi har gjort nedladdningsprocessen så enkel som möjligt. Hitta bara Instagram-videon du vill ladda ner, kopiera dess länk, klistra in länken och tryck på nedladdningsknappen. Därefter kan du titta på Instagram-videon och dela den hur du vill.

Kan jag ladda ner Instagram-videor från ett privat konto?

Kort sagt, nej. Det är inte möjligt att ladda ner videor från privata konton.

Är det lagligt att ladda ner Instagram-videor?

För personligt bruk är det tillåtet att ladda ner Instagram-videor. Om du dock vill återposta eller använda dem på något annat sätt, se till att få tillstånd från videons ägare. Kom ihåg, allt innehåll du laddar ner tillhör fortfarande sin respektive ägare. not our tool.

Hur många Instagram-videor kan jag ladda ner?

Med vår videonedladdare kan du ladda ner ett obegränsat antal videor. Välj bara den video du är intresserad av, tryck på de tre punkterna i det övre högra hörnet för att kopiera dess URL och klistra sedan in den i videonedladdaren. Det finns ingen begränsning för hur många videor du kan spara, så du kan ladda ner så mycket du vill.
Varför skulle någon vilja ladda ner videor från Instagram?
Människor laddar ner videor från Instagram för att spara innehåll som är användbart, inspirerande eller helt enkelt njutbart. Ofta laddar de ner sina egna uppladdningar från tidigare år, särskilt innehåll som inte längre är tillgängligt på någon av deras enheter.