Hur man laddar ner Instagram-rullar

Skapade 31 mars, 2024
Ladda ner Reels

Instagram Reels är en populär funktion som låter användare skapa och dela korta videor med sina följare. Med sitt breda utbud av kreativa verktyg och redigeringsalternativ har Reels blivit en favorit bland innehållsskapare och influencers. Men vad händer om du stöter på en rulle som du absolut älskar och vill spara till senare? I den här artikeln kommer jag att guida dig genom processen att ladda ner Instagram Reels på din mobila enhet, samt ge tips för att ladda ner videor av hög kvalitet. Dessutom kommer jag att förklara hur man laddar ner Reels på stationära eller bärbara datorer, och till och med tillhandahålla en steg-för-steg-guide för att ladda ner Facebook Reels. Så, låt oss komma igång!

Varför du bör ladda ner Instagram-rullar

Det finns flera anledningar till varför du kanske vill ladda ner Instagram Reels. För det första, genom att ladda ner en rulle kan du titta på den offline, vilket är särskilt användbart när du har begränsad tillgång till internet eller är på språng. För det andra, genom att ladda ner Reels kan du spara ditt favoritinnehåll och gå tillbaka till det senare. Oavsett om det är en rolig sketch, en användbar handledning eller en inspirerande dansrutin, säkerställer möjligheten att ladda ner Reels att du aldrig går miste om innehållet du älskar. Slutligen, nedladdning av Reels ger dig möjlighet att dela dem på andra plattformar eller med vänner som kanske inte har ett Instagram-konto. Nu när du förstår fördelarna med att ladda ner Instagram Reels, låt oss dyka in i stegen för att göra det.

Steg för att ladda ner Instagram-rullar på din mobila enhet

Att ladda ner Instagram Reels på din mobila enhet är en enkel process. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig:

 1. Öppna Instagram-appen på din mobila enhet och leta reda på rullen du vill ladda ner.
 2. Tryck på rullen för att öppna den i helskärm.
 3. Längst ner till höger på skärmen hittar du tre punkter. Tryck på prickarna för att visa en meny med alternativ.
 4. Från menyn väljer du "Spara" för att ladda ner rullen till din enhet.
 5. När rullen har sparats kan du hitta den i enhetens galleri eller kamerarulle.

Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt ladda ner Instagram-rullar och ha dem lätt tillgängliga för offlinevisning eller delning med andra.

Hur man laddar ner Instagram-rullar med appar från tredje part

Om du letar efter ytterligare funktioner eller mer kontroll över nedladdningsprocessen kan du överväga att använda appar från tredje part för att ladda ner Instagram Reels. Dessa appar erbjuder olika funktioner och låter dig spara Reels direkt på din enhet. Här är några populära appar från tredje part för att ladda ner Instagram Reels:

 • InSaver: InSaver är en användarvänlig app som låter dig ladda ner Instagram Reels med bara några få tryck. Kopiera helt enkelt länken till rullen du vill ladda ner, öppna InSaver och klistra in länken. Appen hämtar sedan rullen och ger alternativ för att spara den på din enhet.
 • Reels Downloader: Reels Downloader är en annan pålitlig app som låter dig ladda ner Instagram Reels utan ansträngning. I likhet med InSaver måste du kopiera rullens länk, öppna Reels Downloader och klistra in länken. Appen analyserar länken och ger dig möjlighet att spara rullen.

Det här är bara ett par exempel på appar från tredje part som är tillgängliga för nedladdning av Instagram Reels. Det är dock viktigt att notera att användning av appar från tredje part medför potentiella risker, såsom integritetsproblem eller skadlig programvara. Därför rekommenderas det att göra grundlig forskning och välja en ansedd app från en pålitlig källa.

Tips för att ladda ner högkvalitativa Instagram-rullar

När du laddar ner Instagram Reels vill du se till att videon behåller sin kvalitet och klarhet. Här är några användbara tips för att hjälpa dig att ladda ner rullar av hög kvalitet:

 • Ladda ner från en stabil internetanslutning: För att undvika avbrott eller förlust av videokvalitet, se till att du har en stabil internetanslutning innan du laddar ner Reels.
 • Välj rätt format: Vissa appar från tredje part låter dig välja det format som du vill ladda ner Reel i. Välj ett format som stöder hög videokvalitet, som MP4 eller AVI.
 • Välj den högsta tillgängliga upplösningen: När du laddar ner Reels, välj den högsta tillgängliga upplösningen för att säkerställa den bästa visuella upplevelsen. Högre upplösningar kan ta upp mer lagringsutrymme, så överväg enhetens kapacitet innan du väljer upplösning.

Genom att följa dessa tips kan du förbättra din nedladdningsupplevelse och njuta av högkvalitativa Instagram-rullar när du vill.

Ladda ner Instagram-rullar på stationär eller bärbar dator

Om du föredrar att surfa på Instagram på din stationära eller bärbara dator och vill ladda ner Reels därifrån, kan du använda några lösningar. Så här kan du ladda ner Instagram Reels på stationär eller bärbar dator:

 • Inspektera elementmetod: Högerklicka på rullevideon och välj "Inspektera" eller "Inspektera element." Detta öppnar panelen för utvecklarverktyg. Leta efter videolänken i koden och kopiera den. Klistra in länken i en ny flik så spelas Reel-videon. Högerklicka på videon och välj "Spara video som" för att ladda ner den.
 • Skärminspelning: Ett annat alternativ är att använda programvara för skärminspelning eller webbläsartillägg för att fånga Reel-videon medan den spelas upp på din stationära eller bärbara dator. När videon är inspelad kan du spara den på önskad plats.

Även om dessa metoder kan kräva lite mer teknisk kunskap eller ytterligare programvara, ger de ett sätt att ladda ner Instagram Reels på stationära eller bärbara enheter.

Ladda ner Reels 2

Ladda ner Facebook-rullar - en steg-för-steg-guide

Facebook Reels, även känd som "Facebook Shorts", är en funktion som låter användare skapa och dela korta videor på Facebook-plattformen. Om du är intresserad av att ladda ner Facebook Reels, följ dessa steg:

 1. Öppna Facebook-appen på din mobila enhet och navigera till rullen du vill ladda ner.
 2. Tryck på rullen för att öppna den i helskärm.
 3. Leta efter de tre prickarna i det nedre högra hörnet av skärmen och tryck på dem för att visa alternativ.
 4. Från alternativen väljer du "Spara" för att ladda ner Facebook-rullen till din enhet.
 5. När rullen har sparats kan du hitta den i enhetens galleri eller kamerarulle.

Att ladda ner Facebook Reels följer en liknande process som Instagram Reels, vilket gör det enkelt att spara och njuta av dina favoritvideor på Facebook-plattformen.

Felsökning av vanliga problem när du laddar ner Instagram-rullar

Även om nedladdning av Instagram Reels i allmänhet är en smidig process, kan du ibland stöta på problem. Här är några vanliga problem och deras lösningar:

1. Kan inte ladda ner Reel: Om du inte kan ladda ner en viss Reel kan det bero på användarens sekretessinställningar. Vissa användare väljer att begränsa nedladdningar av sina rullar för att behålla kontrollen över deras innehåll.

2. Dålig videokvalitet: Om den nedladdade rullen har dålig videokvalitet kan det bero på en svag internetanslutning eller originalvideons kvalitet. Försök att ladda ner Reel igen med en starkare internetanslutning eller leta efter en version av högre kvalitet.

3. Appkompatibilitet: Se till att du använder den senaste versionen av Instagram-appen eller tredjepartsappen du använder för att ladda ner Instagram Reels. Föråldrade appar kan leda till kompatibilitetsproblem och hindra nedladdningsprocessen.

Om du fortsätter att uppleva problem när du laddar ner Instagram Reels, överväg att kontakta Instagrams supportteam eller appens utvecklare för ytterligare hjälp.

Juridiska överväganden för att ladda ner Instagram-rullar

Det är viktigt att ta itu med de juridiska övervägandena när det gäller att ladda ner Instagram Reels. Även om det i allmänhet är acceptabelt att ladda ner Reels för personligt bruk, är det viktigt att respektera de ursprungliga skaparnas immateriella rättigheter. Undvik att använda nedladdade rullar för kommersiella ändamål eller hävda att de är dina egna. Kreditera alltid den ursprungliga skaparen om du bestämmer dig för att dela den nedladdade rullen på andra plattformar. Kom ihåg att det är viktigt att respektera upphovsrättslagar och ge kredit för att stödja den kreativa communityn på Instagram.

Slutsats och slutliga tankar

Att ladda ner Instagram-rullar kan vara ett bekvämt sätt att spara och njuta av ditt favoritinnehåll offline. Oavsett om du väljer att ladda ner Reels på din mobila enhet med Instagram-appen eller utforska tredjepartsappar för ytterligare funktioner, är processen enkel och tillgänglig. Kom ihåg att prioritera högkvalitativa nedladdningar och följ juridiska överväganden för att säkerställa en positiv och etisk upplevelse. Genom att följa stegen och tipsen som beskrivs i den här artikeln kan du med säkerhet ladda ner Instagram Reels och förbättra din innehållskonsumtion på plattformen.


Så här laddar du ner Instagram Reels direkt utan appar från tredje part eller skärminspelning:

 • Öppna Instagram-appen och gå till fliken Reels.
 • Hitta rullen du vill ladda ner och spela den i helskärmsläge.
 • Tryck på de tre prickarna i det nedre högra hörnet av skärmen och välj "Spara till kamerarulle" för att spara videon i ditt galleri.

Ja, du kan ladda ner Instagram Reels från andra användares profiler med följande metod:

 • Öppna Instagram-rullen du vill spara och tryck på ikonen "Skicka".
 • Klicka på "Lägg till rulle till din berättelse."
 • Nyp och zooma förhandsvisningen för att spara videon i helskärmsläge.
 • Tryck sedan på de tre prickarna i det övre högra hörnet och välj "Spara" för att spara rullen i din kamerarulle.

Så här laddar du ner Instagram Reels på skrivbordet eller från någon annans offentliga konto:

 • Använd tredjepartsverktyg som 4K Stogram för att säkerhetskopiera alla dina rullar på en gång och ladda ner Instagram-rullar från ett offentligt konto.
 • Starta 4K Stogram, logga in på ditt Instagram-konto i applikationen, ange namnet på Instagram-kontot du vill ladda ner Reels från och välj lämpliga alternativ för att ladda ner Reels.
 • Klicka på knappen "Ladda ner" och njut av de nedladdade hjulen.